Contacteer ons

X

Wat kan AXIS Finance Corporate voor u betekenen?

Binnen onze afdeling ‘Corporate' vindt u meer dan dertig jaar ervaring op het vlak van boekhouding en financieel advies. Onze medewerkers beschikken over de nodige diploma's en diverse erkenningen binnen hun vakgebied die u als ondernemer of zelfstandige een meerwaarde kunnen bieden.

Wij hebben specialisten in de volgende domeinen:

Accountancy

Als bedrijfsleider wordt u geconfronteerd met heel wat wettelijke verplichtingen (boekhouding, balans,...) waaraan u helaas niet kan ontsnappen. Wij delen uw mening als collega-bedrijfsleider dat deze activiteiten tot een minimum herleid moeten worden aan een zo laag mogelijke kostprijs.

Net als u geloven wij in advies die u toegevoegde waarde oplevert. Daarom investeren wij enorm in specialisatieopleidingen en studie. Hierdoor beheerst ons team een brede waaier aan competenties die u in elke bedrijfssituatie van pas kunnen komen.

Ik wens hier meer over te weten

Managementinformatie

Als bedrijfsleider heeft u er alle belang bij uw boekhoudkundige administratie up-to-date te houden, waarvan u de grote lijnen en verbanden begrijpt. Hierdoor krijgt u een duidelijk inzicht in de zaken waar u dagelijks mee bezig bent.

Onze rol is om u hierbij de nodige feedback te geven en te helpen in dit groeiproces. U kan bij ons steeds terecht voor vragen die u bezighouden. U bent de specialist in uw vakgebied, wij in het onze. Samen is ons doel om uw bedrijf zo rendabel mogelijk te maken en om van uw boekhouding een onontbeerlijk managementtool te maken.

Ik wens hier meer over te weten