Contacteer ons

Naam: *
Voornaam: *
Bedrijf:
Telefoon: *
Email: *
Bericht: *
 

Vestigingen AXIS Finance

  • Kerkskenhoek 72 - 9450 HAALTERT 
  • Gaston Oomslaan 140, 3581 BEVERLO 
  • Citadellaan 2 - 9293 DIEST 

Telefonische bereikbaarheid: 053/85.98.98

Ma. tot don.:van 9u30 tot 12u00 en van 14u00 tot 16u30
Vrij.: van 9u30 tot 12u00 en van 14u00 tot 15u30

BTW BE 0439.913.806 | RPR - Gent, afdeling Dendermonde
KBC: 736-0308716-28 | IBAN: BE26 7360 3087 1629
info@axisfinance.be | 

X

Wat kan AXIS Finance Personal voor u betekenen?

Bij onze afdeling ‘Personal' komt u in contact met een gedreven team van mensen die gepassioneerd zijn door de materie en de wil hebben om u de beste en veiligste oplossingen te geven die binnen het wettelijk kader mogelijk zijn.

U kan bij ons terecht voor volgende adviezen:

Successieplanning

In successieplanning krijgt u, als bedrijfsleider, in de eerste plaats zicht op de impact van de successiebelasting op uw vermogen indien u en/of uw partner gisteren onverwacht was komen te overlijden.

Samen met u gaan wij kijken wat uw doelstellingen zijn mocht er op korte termijn iets dramatisch gebeuren waardoor uw gezinsleden gevrijwaard worden van hoge successierechten.

Binnen deze planning zullen wij ook manieren bekijken om uw bedrijf (op termijn) over te laten aan uw kinderen zonder dat u hierbij het beheer en de controle verliest.

Wij werken alles uit tot en met de implementatie van de weerhouden oplossing en de opmaak van de (eventueel wettelijk verplichte) documenten die hiervoor nodig zijn.

Ik wens hier meer over te weten

Vermogensplanning

In vermogensplanning begeleiden wij u in uw streven naar financiële onafhankelijkheid. Voor ons betekent dit dat u groeit naar een vermogen dat u zal toelaten om, hetzij op basis van een rente, hetzij op basis van een kapitaal en een rente, tot aan uw dood dezelfde levensstandaard aan te houden als deze die u steeds gewoon was.

Wij zullen hierbij tevens onderzoeken of aan deze voorwaarde voldaan wordt in geval van (vroegtijdig) overlijden, invaliditeit en pensionering.

Ik wens hier meer over te weten

Vermogensbeheer

U beschikt over diverse beleggingen: beleggingsportefeuilles bij verschillende banken en diverse onroerende goederen. U vraagt zich af of dit zinvol is en of het niet mogelijk is om uw vermogen rendabeler en/of veiliger te beleggen.

Wij evalueren samen met u de structuur en samenstelling van uw beleggingen en gaan ook na of de rendementen die u behaalt in uw diverse portefeuilles wel overeenstemmen met de marktstandaarden.

Wij worden hier met andere woorden de tussenpersoon tussen u en de vermogensbeheerders. Doordat wij zelf geen producten verkopen kunnen wij dit in volledige onafhankelijkheid.

Ik wens hier meer over te weten

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.