Contacteer ons

X

Exportdagen Azië - Mechelen 17/06 - 19/06 Geschreven op 09 June 2015

Geachte Heer/Mevrouw,

Wij hebben de eer u dit schrijven toe te sturen als deelnemer aan de exportdagen Azië welke doorging in Mechelen tussen 17 en 19 juni.

Tussen 11 oktober en 18 oktober hadden wij zelf de eer om deel uit te maken van een delegatie van Flanders Investment and Trade in India.

Naar aanleiding hiervan bezochten wij diverse bedrijven en namen wij als spreker actief deel aan avondseminars voor geïnteresseerde Indische investeerders.

Wij waren geselecteerd op basis van het feit dat wij sinds 2002 professionele en commerciële contacten hebben met India, meer bepaald Delhi, waar wij beschikken over een Joint Venture met een gerenommeerd bedrijfsrevisorenkantoor.

Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan de exportdagen vragen hebben of concrete plannen met betrekking tot investeringen in India, dan zal het ons zeker een eer zijn om u hierbij te kunnen bijstaan en u onze diensten en deze van onze Joint Venture aan te bieden.

Weet dat, wanneer u zaken wenst te doen in Azië, het moeilijkste is het vinden van vertrouwensvolle personen voor wie het een eer is u te dienen in plaats van u te kapot te factureren. Wij staan garant voor onze partner in India als een kwaliteitsvol en integer kantoor.

Wenst u meer te weten over onze ervaringen en diensten aarzel dan niet ons te contacteren.

Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

Contacteer ons