Contacteer ons

Naam: *
Voornaam: *
Bedrijf:
Telefoon: *
Email: *
Bericht: *
 

Vestigingen AXIS Finance

  • Kerkskenhoek 72 - 9450 HAALTERT 
  • Gaston Oomslaan 140, 3581 BEVERLO 
  • Citadellaan 2 - 9293 DIEST 

Telefonische bereikbaarheid: 053/85.98.98

Ma. tot don.:van 9u30 tot 12u00 en van 14u00 tot 16u30
Vrij.: van 9u30 tot 12u00 en van 14u00 tot 15u30

BTW BE 0439.913.806 | RPR - Gent, afdeling Dendermonde
KBC: 736-0308716-28 | IBAN: BE26 7360 3087 1629
info@axisfinance.be | 

X

Kan ik als leek zelf mijn boekhouding voeren?


Situering

Wilt u echt uw activiteit op een professionele manier beheren dan moet u trachten uw boekhouding zoveel mogelijk zelf op te volgen. Daarom trachten wij in de praktijk onze klanten zoveel mogelijk te stimuleren om hun boekhouding zelf op te volgen.

Hierdoor geeft u geen geld meer uit aan dingen die u als ondernemer toch niets opleveren (opmaken en indienen van verschillende aangiftes) maar dat u des te meer wilt investeren in adviezen die uw bedrijf concreet ten goede komen.

Eén van de grootste besparingen die u kan realiseren is uw boekhouding zoveel mogelijk zelf opvolgen. De combinatie van het gebruik van een kinderlijk eenvoudig boekhoudpakket met de opleiding die u van onze mensen krijgt zorgt ervoor dat u op een voormiddag in staat bent om 80% tot 90% van uw boekhoudkundige stukken zelf in te geven.
Wij garanderen u dat u hiervoor geen enkele voorafgaande theoretische of andere opleiding nodig heeft.

Hiervoor gebruiken wij drie technieken:

  • Zaken die automatisch kunnen worden ingelezen gebeuren ook automatisch
  • Input die manueel moet gebeuren parametreren wij reeds zoveel mogelijk op voorhand zodat het pakket zelf een boekingsvoorstel doet dat u alleen maar dient te aanvaarden
  • Last but not least: een eindcontrole op alle door u uitgevoerde boekingen, zodat eventuele kleine foutjes er nog uitgehaald worden. 

Met deze opleiding gaat u erin slagen om 80% à 90% van uw boekingen zelf te doen. Meer complexe zaken, zoals het boeken van personeelskosten nemen wij voor onze rekeningen.
Wij blijven uiteraard opvolgen dat de BTW-aangiftes en de aangifte in de personen- of vennootschapsbelasting binnen de vastgelegde deadlines worden ingediend.

Besluit

Zelfs zonder enige boekhoudkundige opleiding of ervaring met computers garanderen wij dat u op een voormiddag in staat zult zijn om het grootste gedeelte van uw boekhouding zelf op te volgen.
Op die manier zal u ook een veel duidelijker beeld en begrip hebben van de lijsten die u uit uw boekhoudsysteem kan halen en die de basis vormen voor het nemen van weloverwogen managementbeslissingen.

 

Contacteer ons

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.