Contacteer ons

Naam: *
Voornaam: *
Bedrijf:
Telefoon: *
Email: *
Bericht: *
 

Vestigingen AXIS Finance

  • Kerkskenhoek 72 - 9450 HAALTERT 
  • Gaston Oomslaan 140, 3581 BEVERLO 
  • Citadellaan 2 - 9293 DIEST 

Telefonische bereikbaarheid: 053/85.98.98

Ma. tot don.:van 9u30 tot 12u00 en van 14u00 tot 16u30
Vrij.: van 9u30 tot 12u00 en van 14u00 tot 15u30

BTW BE 0439.913.806 | RPR - Gent, afdeling Dendermonde
KBC: 736-0308716-28 | IBAN: BE26 7360 3087 1629
info@axisfinance.be | 

X

Nieuws vanuit AXIS Finance

Bij AXIS Finance hebben wij in 2019 nog niet stilgezeten.

Als fervente voorstander van automatisatie en digitalisering hebben wij de laatste twee weken verschillende stappen gezet die wij graag met iedereen delen.

Ook buiten het kantoor zijn er leuke ontwikkelingen geweest.

U leest er hieronder meer over.

Digitalisering

Wij hebben de afgelopen weken twee nieuwe applicaties in gebruik genomen:

  • Connective
  • Vectera
Connective

Connective is een pakket dat ons de mogelijkheid geeft om op een gestructureerde manier op te volgen dat alle jaarrekeningen en bijhorende documenten door alle personen correct worden getekend.

Voor onze klanten heeft dit als enorme voordeel dat, wanneer de aandeelhouders geografisch verspreid zitten, zij zich niet meer moeten verplaatsen met deze documenten om iedereen zijn handtekening fysiek laten te zetten.

Dit is met andere woorden een belangrijke stap in de garantie die wij geven aan onze klanten dat hun administratie op een correcte manier wordt opgevolgd en in orde is met alle wettelijke vereisten.

Vectera is onze tweede tool. Deze heeft twee functies:

  • Book
  • Meet

De book-toepassing zal onze klanten toelaten om via de website een afspraak te boeken met hun dossierbeheerder of één van de vennoten.

Vectera - book

Via om het even welk toestel dat een webbrowser heeft (PC, tablet, smartphone) kunnen zij een afspraak reserveren. Gedaan dus met uw probleem of vraag even snel tussendoor te behandelen maar de volledige focus op u als klant.

Vectera - meet

De meet-toepassing is de meest spectaculaire. Het enige dat hiervoor nodig is, is een computer met een webcam en een microfoon (wat bij een portable standaarduitrusting is). 

Via deze toepassing wordt een virtuele vergaderruimte gecreëerd waarin alle handelingen kunnen gesteld die ook bij een normale vergadering gebeuren. Documenten kunnen gedeeld worden, aantekeningen opmaken, uitleg geven via een bord, samen door het web browsen, meevolgen op ons scherm, alles is mogelijk.

Op die manier heeft de klant de mogelijkheid om verplaatsingen tot een minimum te beperken of voor kleinere problemen of vragen dat hij toch even contact zou willen hebben kan hij persoonlijk te woord gestaan worden in deze virtuele vergaderruimte.

Dergelijke vergadering aanvragen kan via de book-tool. Daar kan de klant immers kiezen voor een online meeting (via de virtuele kamer) of een offline meeting: in dit laatste geval komt u effectief naar hier.

Uitbreiding van ons kantoor

Met enige fierheid kunnen we zeggen dat AXIS Finance vanaf 01 april - neen dit is geen aprilgrap - een broertje bij heeft.

Op die datum opent ons nieuwe kantoor in Kortrijk: AXIS Finance West.

Hier zullen drie mensen actief zijn en het kantoor zal geleid worden door onze lokale medewerker Kenny, een IAB erkend accountant.

De komende weken zullen wij zoveel mogelijk onze bestaande knowhow en manieren van werken overdragen naar dit kantoor om ook een zo optimaal mogelijke dienstverlening te kunnen verlenen aan de klanten daar. 

Ons boek in de kijker

Ons boek in de kijker

Met enige trots vermelden wij ook graag dat Wolters Kluwer de komende maand ons boek 'Praktijkboek kwetsbare personen na de hervorming' in de kijker zet.

Deze versie is een update van ons boek 'Familiale planning voor kinderen met een verstandelijke handicap'. 

In deze versie hebben de volledig nieuwe wetgeving rond huwelijksvermogensrecht en erfrecht verwerkt. Op die manier wordt het ook een referentiewerk voor de cijferberoepers, juristen en iedereen die te maken heeft met deze problematiek.

Wilt u hier meer over weten, klik dan hier.

Besluit

Binnen AXIS Finance leggen wij reeds jaren de klemtoon op het adviesgedeelte zonder daarom de wettelijke verplichtingen uit het oog te verliezen.

Wij laten dan ook geen mogelijkheid onbenut om moderne tools te introduceren die deze aanpak optimaliseren.

Bent u van mening dat wij ook voor uw bedrijf een toegevoegde waarde kunnen betekenen, aarzel dan niet en neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.