Contacteer ons

Naam: *
Voornaam: *
Bedrijf:
Telefoon: *
Email: *
Bericht: *
 

Vestigingen AXIS Finance

  • Kerkskenhoek 72 - 9450 HAALTERT Tel.: 053/85.98.90
  • Brouwerijstraat 7 - 2500 LIER Tel.: 03/207.08.03
  • Citadellaan 2 - 3293 DIEST Tel.: 013/71.08.13

Telefonische bereikbaarheid
Ma. tot don.:van 9u30 tot 12u00 en van 14u00 tot 16u30
Vrij.: van 9u30 tot 12u00 en van 14u00 tot 15u30

BTW BE 0439.913.806 | RPR - Gent, afdeling Dendermonde
KBC: 736-0308716-28 | IBAN: BE26 7360 3087 1629
info@axisfinance.be | 

X

Onze Vision2Pay® loopt op volle snelheid

Ondertussen is onze anti-coronatool tegen onbetaalde facturen Vision2Pay® een maand actief en reeds verschillende honderden facturen worden via de oplossing automatisch opgevolgd of zijn reeds betaald geworden.

Wij herkennen alvast één algemene trend. De ‘moeilijke' betalers die door de bedrijven in het systeem werden gestoken en bereid blijken een oplossing te zoeken gaan praktisch allemaal voor een afbetalingsplan.

Dit is positief voor beide partijen. De bedrijfsleider weet dat hij zijn klant niet kwijt is en dat er nu regelmatig zicht is op gedeeltelijke betalingen, de debiteur heeft eindelijk een oplossing voor zijn (tijdelijk) cashprobleem en kan ondertussen blijven zaken doen met de bedrijfsleider.

Heeft u ook te maken met wanbetalers dan raden wij u ten zeerste aan om ook Vision2Pay® in te schakelen als automatische bemiddelaar. U gaat hiervoor eenvoudigweg naar www.v2p.be, registreert u en logt in om uw debiteuren te definiëren en hun niet-betaalde facturen in te geven. Lees ook eerst aandachtig de samenwerkingsvoorwaarden op https://tinyurl.com/y98uqzod.

Door onze koppeling met Graydon worden de vaste gegevens automatisch ingevuld en moet u enkel de variabele gegevens ingeven.

PS: gaat het om een substantieel weerkerend aantal neem dan even contact op zodat wij een automatische inleeslink kunnen creëren op maat van uw bedrijf.

Nieuwe ontwikkeling

De laatste weken werd hard gewerkt om niet alleen toe te laten van een debiteur met 1 factuur in te geven maar ook van 1 debiteur met meerdere facturen in te geven. Deze worden dan beschouwd als 1 dossier waarvoor 1 globaal afbetalingsplan kan gegenereerd worden.

Een tweede verbetering waar we nu hard aan bezig zijn is de communicatie met de klant. Naast het creëren van een overzichtelijk dasboard waar hij kan zien wat er gebeurt met al de ingegeven vorderingen, voorzien wij ook een communicatie telkens er een handeling door Vision2Pay® is gesteld in (een) dossier(s). 

Op die manier blijft u, als klant, perfect op de hoogte van hetgeen er met uw vorderingen aan het gebeuren is zonder dat u daar zelf tijd moet insteken.

En wat kost mij dat allemaal?

Onder het motto van: ‘De wanbetaler betaalt', is deze oplossing kosteloos voor u.

U hoeft ook niets te installeren op uw computers. Alles gebeurt in de cloud en is van op om het even welke hardware (PC, tabelt, GSM,...) te consulteren en/of te gebruiken.

Heeft u ook onbetaalde facturen aarzel dan niet om Vision2Pay hiervoor in te schakelen.

Ik wens Vision2Pay te proberen