Contacteer ons

X

Roadshow India Geschreven op 10 December 2014

Tussen 11 oktober en 18 oktober hadden wij de eer om deel uit te maken van een delegatie van Flanders Investment and Trade in India.

Naar aanleiding hiervan bezochten wij diverse bedrijven en namen wij als spreker actief deel aan avondseminars voor geïnteresseerde Indische investeerders.

Wij waren geselecteerd op basis van het feit dat wij sinds 2002 professionele en commerciële contacten hebben met India, meer bepaald Delhi, waar wij beschikken over een Joint Venture met een gerenommeerd bedrijfsrevisorenkantoor. 

Mocht u vragen hebben of concrete plannen met betrekking tot investeringen in India, dan zal het ons zeker een eer zijn om u hierbij te kunnen bijstaan en u onze diensten en deze van onze Joint Venture aan te bieden.

Weet dat, wanneer u zaken wenst te doen in Azië, het moeilijkste is het vinden van vertrouwensvolle personen voor wie het een eer is u te dienen in plaats van u kapot te factureren. Wij staan garant voor onze partner in India als een kwaliteitsvol en integer kantoor.

Wenst u meer te weten te komen over onze ervaringen aarzel dan niet om ons te contacteren.