Contacteer ons

X

Ronde Van Schoonderhage Geschreven op 19 September 2013


Dit weekend vindt opnieuw de Ronde van Schoonderhage plaats te Pollare. Jaarlijks komen hier zo'n 1500 sportievelingen naartoe om het centrum te steunen met hun aanwezigheid.

Schoonderhage is een vereniging die voorziet in opvang en huisvesting van mensen met een mentale handicap. Schoonderhage is erkend door en wordt gesubsidieerd door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Schoonderhage is erkend als voorziening in de gehandicaptenzorg door het Vlaams Agentschap voor personen met een handicap met een erkenning voor 77 plaatsen dagcentrum (+/- 100 bezoekers), 107 plaatsen tehuis niet werkenden/nursing en 9 plaatsen beschermd wonen/ geïntegreerd wonen/ Diensten inclusieve ondersteuning DIO.

Ons AXIS Finance Personal Team zal ook de ganse dag aanwezig zijn om op al uw vragen te antwoorden en, indien u dat wenst, een afspraak vast te leggen.

Wenst u meer informatie omtrent onze specialisatie rond de familiale planning van verstandelijk beperkte personen, contacteer ons dan gerust.

Contacteer ons